Vacatures

VACATURE: Senior planjurist Omgevingsrecht

Wij zijn op zoek naar een senior jurist om het team van Pouderoyen Compagnons te versterken.

Funtieomschrijving
Als senior planjurist adviseer je overheden, bedrijven en particulieren om hun projecten en plannen te realiseren. Je werkt zo mee aan beleid en ruimtelijke ontwikkelingen in zowel het landelijk als in het stedelijk gebied. Je werkt in teamverband en levert ook zelfstandig juridisch advies. Daarbij weet je de wet- en regelgeving en jurisprudentie op een begrijpelijke wijze voor onze opdrachtgevers te presenteren en toe te passen. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en procedureel begeleiden van ruimtelijke plannen en straks omgevingsplannen en visies. Je vertaalt de input van diverse disciplines en geeft sturing aan projecten. Je grijpt bij het opstellen van plannen de kansen aan die het werken in de geest van de aankomende Omgevingswet nu al biedt. Ook adviseer en begeleid je opdrachtgevers bij de voorbereiding op en de implementatie van nieuwe wet- en regelgeving. Als senior begeleid je collega’s, werk je mee aan de kennisontwikkeling binnen ons bedrijf en neem je initiatieven om onze dienstverlening verder te verbeteren. 

Wat heb jij ons te bieden?
Jij bent volledig op de hoogte van de relevante wet- en regelgeving en de ontwikkelingen daarin. Je hebt in je advisering oog voor integraliteit en de belangen van onze opdrachtgevers en andere stakeholders. Omdat je analytisch bent ingesteld houd je goed overzicht binnen een informatierijke omgeving. Je weet van aanpakken en past binnen ons team door je proactieve en gezond-kritische houding. Je beschikt over een afgeronde universitaire opleiding op het gebied van omgevingsrecht.
Je beschikt over minimaal 5 jaar relevante werkervaring. Je bent in staat om door te groeien naar een van de boegbeelden van ons bedrijf en weet vanuit die positie een bijdrage te leveren aan het opbouwen en beheren van relaties met onze opdrachtgevers.

Wat wij jou bieden: 
Een functie in een informele setting met een prettige werksfeer op één of meerdere kantoren in Nijmegen, Vught of Baexem. Daarbij horen een passend salaris en bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden. Binnen ons team is er alle ruimte om je verder te ontwikkelen en op een ondernemende manier mee te werken aan de uitbouw van ons groeiend bedrijf. 

Interesse? 
Spreekt de functie je aan? Dan willen we je graag ontmoeten!

Stuur een motivatiebrief en CV naar info@pouderoyen.nl. Heb je vragen of wil je meer weten? Neem gerust contact op met Harm Arts op nummer 06 - 21 24 21 06. Algemene informatie over ons bedrijf vind je op pouderoyen.nl of aelmans.com

ACQUISITIE N.A.V. DEZE VACATURE WORDT NIET OP PRIJS GESTELD

STAGEPLEK: 'Planoloog in opleiding' (doorlopend)

Wie
Pouderoyen verleent diensten op het vlak van planontwikkeling, ruimtelijke ordening en ontwerp en werkt voor overheden en particuliere opdrachtgevers. We zijn een gerenommeerd bureau met een zeer uiteenlopende portefeuille. Binnen ons team van planologen hebben we ruimte voor een stagiaire. 

Wat
We zijn op zoek naar een slimme stagiaire met goede schrijfvaardigheden die mee kan werken aan diverse bestemmingsplannen, ruimtelijke onderbouwingen en omgevingsvergunningen. De stageplek biedt de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen binnen het werkveld van de ruimtelijke ordening. Bij goede prestaties bieden we ook doorgroeimogelijkheden.

Waar
Het kantoor van Pouderoyen Compagnons is gelegen in het centrum van Nijmegen,
St. Stevenskerkhof 2. Vanaf het Nijmegen CS is het 10 minuten lopen.

Geïnteresseerd?
Geïnteresseerd in een stageplaats bij Pouderoyen, overtuig ons dan!

Je kunt ook contact opnemen met Geert Willems: geert.willems@pouderoyen.nl

STAGEPLEK: 'Stedenbouw en Landschap' (doorlopend)

Voor het vakgebied Stedenbouw en Landschap hebben wij doorlopend één stageplek beschikbaar.

Je werkt mee aan lopende projecten op verschillende schalen en voor verschillende opdrachtgevers. Tijdens je stage word je begeleid door een senior Landschapsarchitect of Stedenbouwkundige.

Vereisten:

  • Studenten landschapsontwerp / landschapsarchitectuur, stedenbouw.
  • Ervaring met Autocad.
  • Vertrouwd met Adobe Creative Suite.

Wat hebben wij je te bieden?

  • Een uitdagende stage in Nijmegen.
  • Werkervaring op verschillende projectschalen.
  • Een dynamisch team in een informele werkomgeving.
  • Wij bieden een stage vergoeding.

Geïnteresseerd?
Geïnteresseerd in een stageplaats bij Pouderoyen, overtuig ons dan!

Stuur je motivatiebrief en portfolio naar info@pouderoyen.nl 

Voor informatie kan je op onze website terecht, of volg ons via LinkedIn en FacebookPouderoyen.nl maakt gebruik van cookies. Sluit deze melding