Vacatures

VACATURES: Landschapsarchitect en Junior Landschapsontwerper

De komende jaren staat er veel op het spel. De transitie naar een hernieuwbare energievoorziening, de enorme woningbouwopgave, de zoektocht naar nieuwe vormen van landbouw, de bescherming tegen hoogwater – zomaar een greep uit de opgaven die ons te wachten staan.Het is aan de adviseurs en ontwerpers van Pouderoyen Tonnaer om de ruimtelijke consequenties van deze ‘grote verbouwingen’ in goede banen te leiden. Elke dag weer zetten zij zich in voor een duurzame inrichting en aantrekkelijke vormgeving van onze steden en landschappen. Dit doen zij met kennis van zaken, in teams van verschillende disciplines en met oog voor het economische, maatschappelijke en politieke krachtenveld.

Om dit werk nog beter te kunnen doen, vraagt Pouderoyen Tonnaer om versterking. We zijn op zoek naar een fulltime senior landschapsarchitect en junior landschapsontwerper:

Senior landschapsarchitect:
Ontwerponderzoek en verbeeldingskracht zijn de voornaamste vaardigheden van een senior landschapsarchitect. Jij bent binnen het projectteam het creatieve brein: je doorgrondt uiteenlopende situaties, hebt grip op complexe vraagstukken, legt onvermoede verbanden, bedenkt originele oplossingen en maakt inspirerende en uitvoerbare ontwerpen. De presentatie van die ontwerpen, met wervende schetsen en gebaseerd op gedegen verhalen, is bij jou in goede handen. Als lid van het projectteam geef je niet alleen invulling aan de bestaande orderportefeuille, maar draag je ook zorg voor het binnenhalen van nieuw werk.Voorwaarden: een masteropleiding tot landschapsarchitect (Wageningen University, TU Delft, Academie van Bouwkunst Amsterdam) en minimaal 5 jaar werkervaring als landschapsarchitectonisch adviseur.

Junior Landschapsontwerper:
De junior landschapsontwerper ondersteunt als projectmedewerker het ontwerpproces. Dit vergt vaardigheden op het gebied van analysetechniek, ontwerpuitwerking en verbeelding (in het platte vlak, 3D en renderings). Voor dit laatste is kennis van actuele software cruciaalVoorwaarde: je hebt een opleiding afgerond als landschapsarchitect of landschapsontwerper master of bachelor-niveau).

Spreekt een van bovengenoemde profielen je aan? Stuur dan een brief met CV naar info@pouderoyen.nl. Heb je vragen, of wil je meer weten? Neem gerust contact op met Leander van Berkel (leander.v.berkel@pouderoyen.nl / 06 - 22 09 94 94).
Algemene informatie over ons bedrijf vind je op pouderoyen.nl en tonnaer.nl.

STAGEPLEK: 'Planoloog in opleiding' (doorlopend)

Wie
Pouderoyen verleent diensten op het vlak van planontwikkeling, ruimtelijke ordening en ontwerp en werkt voor overheden en particuliere opdrachtgevers. We zijn een gerenommeerd bureau met een zeer uiteenlopende portefeuille. Binnen ons team van planologen hebben we ruimte voor een stagiaire. 

Wat
We zijn op zoek naar een slimme stagiaire met goede schrijfvaardigheden die mee kan werken aan diverse bestemmingsplannen, ruimtelijke onderbouwingen en omgevingsvergunningen. De stageplek biedt de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen binnen het werkveld van de ruimtelijke ordening. Bij goede prestaties bieden we ook doorgroeimogelijkheden.

Waar
Het kantoor van Pouderoyen Compagnons is gelegen in het centrum van Nijmegen,
St. Stevenskerkhof 2. Vanaf het Nijmegen CS is het 10 minuten lopen.

Geïnteresseerd?
Geïnteresseerd in een stageplaats bij Pouderoyen, overtuig ons dan!

Je kunt ook contact opnemen met Geert Willems: geert.willems@pouderoyen.nl

STAGEPLEK: 'Stedenbouw en Landschap' (doorlopend)

Voor het vakgebied Stedenbouw en Landschap hebben wij doorlopend één stageplek beschikbaar.

Je werkt mee aan lopende projecten op verschillende schalen en voor verschillende opdrachtgevers. Tijdens je stage word je begeleid door een senior Landschapsarchitect of Stedenbouwkundige.

Vereisten:

  • Studenten landschapsontwerp / landschapsarchitectuur, stedenbouw.
  • Ervaring met Autocad.
  • Vertrouwd met Adobe Creative Suite.

Wat hebben wij je te bieden?

  • Een uitdagende stage in Nijmegen.
  • Werkervaring op verschillende projectschalen.
  • Een dynamisch team in een informele werkomgeving.
  • Wij bieden een stage vergoeding.

Geïnteresseerd?
Geïnteresseerd in een stageplaats bij Pouderoyen, overtuig ons dan!

Stuur je motivatiebrief en portfolio naar info@pouderoyen.nl 

Voor informatie kan je op onze website terecht, of volg ons via LinkedIn en FacebookPouderoyen.nl maakt gebruik van cookies. Sluit deze melding