Vacatures

VACATURES: Ervaren landschapsarchitect en (startende) landschapsontwerper

De komende jaren staat er veel op het spel. De transitie naar een hernieuwbare energievoorziening, de enorme woningbouwopgave, de zoektocht naar nieuwe vormen van landbouw, de bescherming tegen hoogwater – zomaar een greep uit de opgaven die ons te wachten staan.Het is aan de adviseurs en ontwerpers van Pouderoyen Tonnaer om de ruimtelijke consequenties van deze ‘grote verbouwingen’ in goede banen te leiden. Elke dag weer zetten zij zich in voor een duurzame inrichting en aantrekkelijke vormgeving van onze steden en landschappen. Dit doen zij met kennis van zaken, in teams van verschillende disciplines en met oog voor het economische, maatschappelijke en politieke krachtenveld. Om dit werk nog beter te kunnen doen, vraagt Pouderoyen Tonnaer Nijmegen om versterking.

We zijn op zoek naar een senior landschapsarchitect en een (startende) landschapsontwerper.

Senior landschapsarchitect:
Ontwerponderzoek en verbeeldingskracht zijn de voornaamste vaardigheden van een senior landschapsarchitect. Jij bent binnen het projectteam het creatieve brein: je doorgrondt uiteenlopende situaties, hebt grip op complexe vraagstukken, legt onvermoede verbanden, bedenkt originele oplossingen en maakt inspirerende en uitvoerbare ontwerpen. De presentatie van die ontwerpen, met wervende schetsen en gebaseerd op gedegen verhalen, is bij jou in goede handen. Als lid van het projectteam geef je niet alleen invulling aan de bestaande orderportefeuille, maar draag je ook zorg voor het binnenhalen van nieuw werk.Voorwaarden: een masteropleiding tot landschapsarchitect (Wageningen University, TU Delft, Academie van Bouwkunst Amsterdam) en minimaal 5 jaar werkervaring als landschapsarchitectonisch adviseur.

(startende) Landschapsontwerper:
De (startende) landschapsontwerper ondersteunt als projectmedewerker het ontwerpproces. Dit vergt vaardigheden op het gebied van analysetechniek, ontwerpuitwerking en verbeelding (in het platte vlak, 3D en renderings). Voor dit laatste is kennis van actuele software cruciaal.Voorwaarde: je hebt een opleiding afgerond als landschapsarchitect of landschapsontwerper master of bachelor-niveau).

Wij bieden: Veel ontwikkelingsmogelijkheden; een uitstekende werksfeer; enthousiaste en ambitieuze collega’s; prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Spreekt een van bovengenoemde profielen je aan? Stuur dan vóór 7 februari a.s. een brief met CV naar info@pouderoyen.nl. Heb je vragen, of wil je meer weten? Neem gerust contact op met Leander van Berkel (leander.v.berkel@pouderoyen.nl / 06 - 22 09 94 94). 

Algemene informatie over ons bedrijf vind je op pouderoyen.nl en tonnaer.nl.

ACQUISITIE N.A.V. DEZE VACATURE WORDT NIET OP PRIJS GESTELD

VACATURE: Senior planjurist Omgevingsrecht

Wij zijn op zoek naar een senior jurist om het team van Pouderoyen Compagnons te versterken.

Funtieomschrijving
Als senior planjurist adviseer je overheden, bedrijven en particulieren om hun projecten en plannen te realiseren. Je werkt zo mee aan beleid en ruimtelijke ontwikkelingen in zowel het landelijk als in het stedelijk gebied. Je werkt in teamverband en levert ook zelfstandig juridisch advies. Daarbij weet je de wet- en regelgeving en jurisprudentie op een begrijpelijke wijze voor onze opdrachtgevers te presenteren en toe te passen. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en procedureel begeleiden van ruimtelijke plannen en straks omgevingsplannen en visies. Je vertaalt de input van diverse disciplines en geeft sturing aan projecten. Je grijpt bij het opstellen van plannen de kansen aan die het werken in de geest van de aankomende Omgevingswet nu al biedt. Ook adviseer en begeleid je opdrachtgevers bij de voorbereiding op en de implementatie van nieuwe wet- en regelgeving. Als senior begeleid je collega’s, werk je mee aan de kennisontwikkeling binnen ons bedrijf en neem je initiatieven om onze dienstverlening verder te verbeteren. 

Wat heb jij ons te bieden?
Jij bent volledig op de hoogte van de relevante wet- en regelgeving en de ontwikkelingen daarin. Je hebt in je advisering oog voor integraliteit en de belangen van onze opdrachtgevers en andere stakeholders. Omdat je analytisch bent ingesteld houd je goed overzicht binnen een informatierijke omgeving. Je weet van aanpakken en past binnen ons team door je proactieve en gezond-kritische houding. Je beschikt over een afgeronde universitaire opleiding op het gebied van omgevingsrecht.
Je beschikt over minimaal 5 jaar relevante werkervaring. Je bent in staat om door te groeien naar een van de boegbeelden van ons bedrijf en weet vanuit die positie een bijdrage te leveren aan het opbouwen en beheren van relaties met onze opdrachtgevers.

Wat wij jou bieden: 
Een functie in een informele setting met een prettige werksfeer op één of meerdere kantoren in Nijmegen, Vught of Baexem. Daarbij horen een passend salaris en bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden. Binnen ons team is er alle ruimte om je verder te ontwikkelen en op een ondernemende manier mee te werken aan de uitbouw van ons groeiend bedrijf. 

Interesse? 
Spreekt de functie je aan? Dan willen we je graag ontmoeten!

Stuur een motivatiebrief en CV naar info@pouderoyen.nl. Heb je vragen of wil je meer weten? Neem gerust contact op met Harm Arts op nummer 06 - 21 24 21 06. Algemene informatie over ons bedrijf vind je op pouderoyen.nl of aelmans.com

ACQUISITIE N.A.V. DEZE VACATURE WORDT NIET OP PRIJS GESTELD

STAGEPLEK: 'Planoloog in opleiding' (doorlopend)

Wie
Pouderoyen verleent diensten op het vlak van planontwikkeling, ruimtelijke ordening en ontwerp en werkt voor overheden en particuliere opdrachtgevers. We zijn een gerenommeerd bureau met een zeer uiteenlopende portefeuille. Binnen ons team van planologen hebben we ruimte voor een stagiaire. 

Wat
We zijn op zoek naar een slimme stagiaire met goede schrijfvaardigheden die mee kan werken aan diverse bestemmingsplannen, ruimtelijke onderbouwingen en omgevingsvergunningen. De stageplek biedt de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen binnen het werkveld van de ruimtelijke ordening. Bij goede prestaties bieden we ook doorgroeimogelijkheden.

Waar
Het kantoor van Pouderoyen Compagnons is gelegen in het centrum van Nijmegen,
St. Stevenskerkhof 2. Vanaf het Nijmegen CS is het 10 minuten lopen.

Geïnteresseerd?
Geïnteresseerd in een stageplaats bij Pouderoyen, overtuig ons dan!

Je kunt ook contact opnemen met Geert Willems: geert.willems@pouderoyen.nl

STAGEPLEK: 'Stedenbouw en Landschap' (doorlopend)

Voor het vakgebied Stedenbouw en Landschap hebben wij doorlopend één stageplek beschikbaar.

Je werkt mee aan lopende projecten op verschillende schalen en voor verschillende opdrachtgevers. Tijdens je stage word je begeleid door een senior Landschapsarchitect of Stedenbouwkundige.

Vereisten:

  • Studenten landschapsontwerp / landschapsarchitectuur, stedenbouw.
  • Ervaring met Autocad.
  • Vertrouwd met Adobe Creative Suite.

Wat hebben wij je te bieden?

  • Een uitdagende stage in Nijmegen.
  • Werkervaring op verschillende projectschalen.
  • Een dynamisch team in een informele werkomgeving.
  • Wij bieden een stage vergoeding.

Geïnteresseerd?
Geïnteresseerd in een stageplaats bij Pouderoyen, overtuig ons dan!

Stuur je motivatiebrief en portfolio naar info@pouderoyen.nl 

Voor informatie kan je op onze website terecht, of volg ons via LinkedIn en FacebookPouderoyen.nl maakt gebruik van cookies. Sluit deze melding